eTwinningВести

Дан безбедности на Интернету

Дан безбедности на Интернету ове године се одржава 7. фебруара и међународно је прихваћен датум који има за циљ да промовише паметно коришћење интернета и других информационо-комуникационих технологија.

Овај веома важан датум се у Гимназији “9.мај” у Нишу обележава избором најбољих радова на тему  “Безбедност и приватност на интернету”. Ученици трећег разреда су израдили инфографике и презентације у оквиру изборног предмете “Савремене технологије”, а у организацији предметног наставника Анице Тричковић.
Теме инфографика су: Безбедност на интернету, Приватност на интернету и друштвеним мрежама, Заштита на интернету, Опасности на интернету, Правила понашања на интернету (Netiquette), Ауторска права, Плагијаризам, Вируси, Лозинке…

Свако може да гласа кликом на ❤️ испод рада за који мисли да има најбољи дизајн, тему или је научио нешто ново из њега. То можете учинити на Падлету у оквиру ове странице, али много боље можете видети све радове отварањем следећег линка или скенирањем QR кода са паноа у холу школе.

Гласање је отворено до 7. фебруара.

#SID2023

Made with Padlet