ВестиСпортУченициШкола

Спортске вести: Септембар 2024

Овог викенда на међународном турниру *Албаниа Опен* у Тирани, наша Теодора Јовановић, ученица 1-7, освојила је златну медаљу!

У категорији кадеткиња до 51 кг, Теодора је бриљирала у јакој конкуренцији, остваривши победе резултатом 2:0 против такмичарки из Грчке, Италије, Шведске и Хрватске.

Попела се на највиши степеник победничког постоља и још једном показала да је шампионка! Честитамо, Теодора! 

Урош Живковић, ученик наше школе, освојио је титулу шампиона дубла на јуниорском ИТФ турниру у Пећи!

Наш талентовани тенисер из 2-6 још једном је показао своју вештину и посвећеност.

Браво, Уроше! Идемо ка новим титулама! 

На Отвореном првенству Бивше Југославије у Београду, наша талентована ученица Теодора Јовановић из 1-7 освојила је сребрну медаљу у категорији кадеткиња до 51 кг!

Као прва на Европској ранг листи и први носилац турнира, Теодора је била слободна у првом колу. До сребра је дошла победама над такмичаркама из Грчке и Србије. У финалу је, нажалост, након тешке борбе, поражена од противнице из Хрватске тесним резултатом 2:1 у рундама.

Следећи изазов за Теодору је велики квалификациони турнир за Светски GrandPrix у Букурешту, који ће се одржати у Нишу почетком децембра. Срећно, Теодора! 

Ученици одељења 3-8 – Илија Милићевић, Немања Филиповић, Лука Лакићевић и Балша Милошевић – показали су свој спортски дух и вештине на утакмици омладинске лиге између Будућности и Дубочице из Лесковца.

Поносни смо на њихове резултате и труд који улажу у сваки меч! Само напред!

Наш ученик Јован Илић, одељења 2-8 (одељење за ученике са посебним способностима за спорт), потписао је свој први професионални уговор са кошаркашким клубом Војводина МТС из Новог Сада!

Честитамо Јовану на овом великом кораку и желимо му много успеха у даљој спортској каријери! Верујемо да је ово само почетак сјајних ствари које долазе!

Наш ученик првог разреда спортског одељења Никола Петровић учествовао је на Међународном пливачком митингу „Орион Куп мини 2024″ у Скопљу! .

Честитке Николи на освојеним наградама!

Никола вредно ради на свом спортском напретку, а ми га подржавамо у сваком кораку ка успеху.