ВестиУписШкола

Пријава и полагање пријемних испита за упис у одељења за рачунарство и информатику (ИТ) и за ученике са посебним способностима за спорт

Обавештавамо вас да је пријава за полагање пријемних испита за упис у одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику (ИТ), као и за упис у одељење за ученике са посебним способностима за спорт од 4. априла до 8. априла 2022. године.

Пријава електронским путем биће доступна преко портала Моја средња школа, од понедељка 4. априла до четвртка 7. априла 2022. године.

Пријава ће бити могућа и непосредно у школи у којој се полаже пријемни испит, у четвртак 7. априла и у петак 8. априла 2022. године.

Пријемни испити за упис у одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику одржаће се између 13. маја и 22. маја 2022. године. у просторијама Гимназије „Бора Станковић“ Ниш.

Пријемни испити за упис у одељење за ученике са посебним способностима за спорт одржаће се између 21. маја  23. маја 2022. године. у просторијама Гимназије „9.мај“ Ниш.

Ненад Дисић, директор школе