ВестиНаставнициУченици

Посете ученика – децембар

Посета суђењу у Основном суду у Нишу:

Ученици одељења 4-2 и 4-6 у пратњи колегинице Александре Ивановић, наставнице социологије.

Изложба слика Надежде Петровић у Галерији у Тврђави:


Наши ученици у пратњи свог наставника историје Слободана Веселиновића.

Посета Филозофском факултету:

Поводом Дана србистике на Филозофском факултету у Нишу, одржано је електронско интерактивно квиз такмичење из српског језика и књижевности.
Такмичење је намењено матурантима. Гимназију “9.мај” Ниш представљала су четири тима, под менторством предметних наставница Иване Савић и Иване Павловић.
Општи утисак свих учесника је да су се, осим што су показали добро знање, сјајно забавили, дружили и провели захваљујући организаторима, Студијског групи за србистику.

Посета Сајми књига у Нишу:

Ученици наше школе су посетили 58. Нишки сајам књига и учествовали у разним занимљивим играма за ученике, у пратњи својих наставница српског језик и књижевности Иване Павловић, Иване Савић и Катарине Илић.

Ученици 1-6 и 1-8 на Сајму књига у пратњи своје наставнице Ане Митић:

Ученици 1-5 у посети Сајму књига у пратњи своје наставнице српског језика и књижевности Катарине Илић:

Предавање на Филизофском факултету у Нишу:


Тема: Уметнички еп. Присуствовали ученици одељења 1-5.

Одељење за ученике са посебним способностима за спорт 4-8 на манифестацији која је организована у част нашег прослављеног фудбалера Драгана Стојковића Пиксија:

Наши ученици нису могли да сачекају да се сликају са Пиксијем, али сликали су се са својом наставницом музичког мр Сузаном Петровић и директором Народног позоришта, Спасојем Ж. Миловановићем.

Ученици одељења 4-6 и 4-8 у пратњи своје наставнице социологије Александре Ивановић на Симулацији суђена на Правном факултету у Нишу