I разредII разредВестиНаградеУченициФизичко и здравствено васпитање

Нови спортски успеси наших ученика

Наш нови понос Дејана Ђорђевић, ученица специјализованог одељења за ученике са посебним способностима за спорт I-6 освојила је бронзану медаљу на Државном првенству Србије у Taekwondo-у у категорији кадет А -51кг!

Наша Митра, ученица 2/8 одељења за ученике са посебним способностима за спорт је на последњој трци Источно Европског купа у Чешкој освојила 4.место у појединачној конкуренцији и 3.место у штафети са екипом из Мађарске.


У септембру су нас обрадовали и ученици Урош Живковић, ученик 1-6 одељења, Лука Станковић и Александар Жикић ученици 2-6 одељења.
Они су након титула и медаља на националном, али и интернационалном нивоу сада освојили бронзану медаљу на Екипном првенству Србије у тенису.
Успех је утолико већи јер се ради о државном првенству за узраст до 18 година, а они су први, односно други разред гимназије и то је показатељ да ће медаље тек стизати у нашу школу. 😊🎾
Првенство Србије је одржано у организацији Тениског савеза Србије, а мало је недостајало да Урош, Лука и Александар заиграју и у финалу. 🎾

Браво! Поносни смо на вас 🎉🏆⭐