pet12142018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Grad Radovi na stadionu

Radovi na stadionu

stadion

Pre malo manje od deset meseci započela je rekonstrukcija stadiona Čair, a radovi idu prema ranije utvrđenom planu.

 

Rekonstruisan stadion bi trebalo da ima ukupno 18.151 mesto uz dodatne Vip lože sa 120 mesta i ložu za medije sa 50 mesta. Sedišta bi trebalo da budu podižuća, kako bi bio omogućen brži izlazak sa stadiona.

Kako je predstavljeno na prezentaciji projekta, rekonstrukcija stadiona Čair će se odvijati u 4 faze. Prva je započeta 30. marta i završena je pripremnim radovima. Zatim sledi rekonstrukcija-izgradnja nove tribine na istočnoj strani za 6.966 mesta. Nakon toga će biti urađena rekonstrukcija-izgradnja na južnoj i severnoj tribini za ukupno 9.037 mesta (sever – 4.401, jug – 4.636), pa rekonstrukcija zapadne tribine za 2.154 mesta. Na kraju će se obaviti pokrivanje istočne, severne i južne tribine.

Svi standardi Svetske fudbalske federacije će biti ispoštovani, a biće uređene prostorije za sudije, svlačionice, VIP prostor, rekao je na početku radova Miomir Pešić, koordinator projekta.

 

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu