pet12142018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Grad Sinđelić još ne igra na Željinom stadionu

Sinđelić još ne igra na Željinom stadionu

Komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila da stadion Železničara ne ispunjava standarde Prve lige i da Sinđelić ima 15 dana da sve sredi. Meč sa Bežanijom 19. oktobra na Delijskom visu.

Iako je prethodnih dana uprava Sinđelića najavljivala da će stadion kraj pruge biti opet u funkciji, za to ćemo sačekati još malo. Želje niške ekipe su pale u vodu jer stadion nije prošao kontrolu Fudbalskog saveza. Neozbiljno je bilo da se najavljuje utakmica koja će ipak biti odložena i odigrana na dobro poznatom terenu na Delijskom Visu.

Proteklih meseci uprava kluba je radila na sređivanju stadiona Železničara i trebalo je da meč 11. kola Prve lige protiv Bežanije niški "orlići" odigraju baš na tom stadionu, ali Komisija na čelu sa Brankom Stojakovićem i Andrijom Antićem, nije dala blagoslov. 

- Komisija je konstatovala da na Željinom stadionu ima svih potrebnih pratećih elemenata, ali je teren u lošem stanju. Pored golova nema trave i teren je neravan i zato stadion ne zadovoljava uslove Prve lige. Dali su nam rok od 15 dana da sve sredimo - rekao je Zoran Pavlović, direktor Sinđelića.

Sinđelić će se vratiti, nadamo se na kratko na Delijski Vis pošto će meč protiv Bežanije će biti odigran u sredu, 19. oktobra na stadionu Mašinca. Svlačionice su sređene, stolice iz hale Čair su na tribini, krov je postavljen i čeka se ono glavno - teren.

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu