pet12142018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Grad

Uživo praćenje preko interneta Igara na vodi

Link za uživo praćenje preko interneta Igara na vodi 2017

Međunarodni dan mladih tradicionalno se obeležava u našem gradu već petu godinu zaredom. Tom prilikom se na sportskom bazenu "Čair" organizuju Igre na vodi, kao manifestacija koja okuplja mlade ljude da se takmiče i zabave.

Link za uživo praćenje preko interneta Igara na vodi https://www.youtube.com/watch?v=sXIrS74s4ao&feature=youtu.be

Nova pozorišna sezona

Novu pozorišnu sezonu Narodnog pozorišta u Nišu 10. oktobra u 20 sati otvoriće premijera predstave "Devetstopetnaesta" koju je prema Nušićevoj drami režirao Milan Nešković.

Opširnije...

Izložba srpskog ordenja u Nišu

ordenje-srbijaU galeriji Sinagoga do 13. marta je otvorena izložba "Odlikovanja Kneževine i Kraljevine Srbije" povodom Dana državnosti.

Opširnije...

Niš 2.0

Niš 2.0 je novi internet portal koji građanima nudi mogućnost da prijave problem koji imaju s gradskom administracijom, pokrenu inicijativu ili pošalju Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja.

Opširnije...

Koncert Predina i Dedića u Domu vojske

predinKantautor Zoran Predin i pijanista Matija Dedić održaće koncert u Domu vojske u Nišu 7. marta od 20h. Cene ulaznica 500 i 700 dinara.

Opširnije...

Izložba posvećena Ediktu

U Galeriji “Filip Moris” u Nišu otvorena je izložba na kojoj posetioci, između ostalog, mogu videti i Konstantinovu glavu.

Opširnije...

Radovi na stadionu

stadionPre malo manje od deset meseci započela je rekonstrukcija stadiona Čair, a radovi idu prema ranije utvrđenom planu.

Opširnije...

Tvrđavski izazov u Nišu

Na niškoj Tvrđavi u nedelju, 6. oktobra od 13h biće održana "Run Challenge" trka. Staza je duga 2.110 metara i biće postavljeno 13 veštačkih i prirodnih prepreka.

Opširnije...

Kup Radivoja Korаća

kup

Prvi meč na završnici Kupa u hali Čair u Nišu odigraće branilac titule Partizan i Mega Vizura u četvrtak, 16. februara od 18h, odlučeno je žrebom u Kući košarke u Beogradu.

Opširnije...

Noć muzeja

noc-muzeja

Ove godine manifestacija "Noć muzeja" biće održana 19. maja u 65 mesta Srbije, među ostalima i u Nišu, Leskovcu, Vranju i Prokuplju.

Opširnije...

Hala Čair nema visinu za Dejvis kup

Zbog nedovoljne visine hale Čair, meč teniskih reprezentacija Srbije i Švedske neće biti odigran februara 2012. godine u Nišu, potvrdio je Miodrag Tomić, potpredsednik Teniskog saveza Srbije.

Opširnije...

Počinje prodaja karata za Nišville

nisvilleU petak, 16.marta počinje prodaja VIP kompleta i pojedinačnih ulaznica za Nišville Jazz Festival koji će biti održan od 16. do 19. avgusta na niškoj Tvrđavi.

Opširnije...

Narodne novine

Sample imageNarodne novine, jedini dnevni list južno od Beograda, danas slave 67 godina postojanja. Glavni i odgovorni urednik Timošenko Milosavljević najavljuje nove sadržaje i priloge u 68. godini novina.

Opširnije...

"Evropa na 100 načina" u Nišu

sloveniaU Evropskom kutku u Nišu će u subotu od 14 sati biti otvorena izložba radova niških srednjoškolaca - kako oni vide Sloveniju, Holandiju, Grčku, Portugaliju i Belgiju.

Opširnije...

Izgradnja akva parka od decembra

Akva park u Niškoj Banji će, po svemu sudeći, početi da se gradi sredinom decembra 2011. godine, kaže Bojan Stanisavljević prvi čovek grupe “Ital Nis”, koja već nekoliko puta odlaže početak izgradnje.

Opširnije...

Uskoro otvaranje bioskopa "Kupina film"

bioskopNovi niški bioskop “Kupina film” uskoro počinje sa radom, saznaju Južne vesti. Kako je potvrđeno u ovoj firmi, otvaranje bi trebalo da bude do kraja februara.

Opširnije...

Sinđelić još ne igra na Željinom stadionu

Komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila da stadion Železničara ne ispunjava standarde Prve lige i da Sinđelić ima 15 dana da sve sredi. Meč sa Bežanijom 19. oktobra na Delijskom visu.

Opširnije...

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu